top of page

Η χριστουγεννιάτικη παράδοση των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρετανία & King George

  • ainolaterzopoulou
  • πριν από 9 ώρες
  • διαβάστηκε 2 λεπτά

ree

Κάθε χρόνο, στην καρδιά της εορταστικής περιόδου, η χριστουγεννιάτικη φιλοξενία αποκτά ιδιαίτερό νόημα στο καθιερωμένο εορταστικό γεύμα των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρετανία και King George. Μια συνάντηση που ξεπερνά τον τυπικό χαρακτήρα μίας κοινωνικής εκδήλωσης και λειτουργεί ως φυσική συνέχεια μιας παράδοσης με ιδιαίτερο συμβολισμό.


ree

Η ιδέα ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια ως ένα ευχαριστήριο κάλεσμα προς δημοσιογράφους και συνεργάτες. Με τον χρόνο όμως εξελίχθηκε σε θεσμό ο οποίος σήμερα συνεχίζεται με συνέπεια και φροντίδα ο Χομ Παρβίζ Γενικό Διευθυντή των ξενοδοχείων και τη Μαρία Κουτζαμπάση Διευθύντρια Δημοσιών σχέσεων.


ree

Μαρία Κουτζαμπάση


ree

Χομ Πάρβιζ, Χριστίνα Πολίτη, Άρης Καβατζίκης


Ο χώρος είναι το βραβευμένο με αστέρι Michelin Tudor Hall του ξενοδοχείου King George που συνδυάζει διακριτική πολυτέλεια, υψηλή γαστρονομία και μοναδική θέα προς την Ακρόπολη. Ένα σκηνικό ιδανικό για μία τόση ξεχωριστή περίπτωση οπού η γαστρονομία συναντά τη ζεστή φιλοξενία και η αίσθηση οικειότητας που καλλιεργούν οι οικοδεσπότες, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα γεμάτη φως, κομψότητα και εορταστική διάθεση.


ree

Η εκδήλωση άρχισε με ένα σύντομο ευχαριστήριο λόγο από την διοίκηση και την Πρόεδρο της ΛΑΜΨΑ Α.Ε., Χλόη Λασκαρίδη, οι αναφέρθηκαν στη δυναμική πορεία του ελληνικού τουρισμού καθώς και στα σημαντικά επιτεύγματα του ομίλου κατά τη χρονιά που ολοκληρώνεται. Ιδιαίτερη αναφορά έκαναν στη διαχρονική στήριξη των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αναγνωρίζοντας τον ουσιαστικό τους ρόλο στη διαμόρφωση και ενίσχυση της δημόσιας εικόνας των ξενοδοχείων. Το γεύμα είχε όλα τα στοιχεία που το μετατρέπουν σε ένα γιορτινό κάλεσμα. Συναντήσεις με συναδέλφους και φίλους, ανταλλαγή ευχών, ζωντανή μουσική με πιάνο από τον Φώτη Νέζη και ένα εκλεπτυσμένο μενού υπογεγραμμένο από τον Executive Chef Αστέριο Κουστούδη και τον Chef de Cuisine Νίκος Λειβαδιάς, σχεδιασμένο με έμφαση στη λεπτομέρεια και τη γαστρονομική ισορροπία. Στιγμές που υπενθυμίζουν τη σημασία της συνεργασίας, της συνέχειας και της ανθρώπινης επαφής.


ree

Για μένα, αυτό το γεύμα έχει μία ξεχωριστή στην μνήμη μου. Είναι μία συνάντηση που περιμένω με χαρά κάθε χρόνο, ξεπερνά τα όρια μιας τυπικής εκδήλωσης και μετατρέπεται σε μια γιορτή με διάρκεια στο χρόνο. Καλές γιορτές!


ree

Νανά Αγιοπετρίτου, Αννέτα Σβορώνου Hotel Manager, Μαρία Κουτζαμπάση, Βίκυ Παλαιολόγου


ree

Νάντια Μπακοπούλου, Ελένη Γιαννικάκη, Μαρία Κουτζαμπάση, Μίνα Ναυπλιώτη


ree

με τις Τζούλια Κυριλή, Πάτια Ιορδανίδου


ree

Λήδα Κοτταροπούλου, Άννα- Μαρία Παπίρη


ree

Γιώτα Παναγιώτου, Κατερίνα Μαντά, Μιχάλης Κούβελας, Ειρήνη Σπανού.


ree

Λευκή Βλάσση, Γιώργος Πράσινος, Φαίη Ευθυμίου


ree

Στέλλα Δαπεργόλα, Νίκη Μηταρέα, Κατερίνα Δρόσσου


ree

Σοφία Τσέπα, Βασιλική Αλμπάνη


ree

Ευφροσύνη Πολυζώη, Έλφη Αλεξανδρόγλου, Μαρία Κουτζαμπάση


ree

Κίμων Φραγκάκης


ree

Σχόλια


bottom of page